EXHIBITORS ON COACHES CONGRESS

Concept2

På vikingatiden tog våra förfäder sig över världshaven med åror, en gammal nordisk träningstradition helt enkelt. Nu har träningsformen ett fredligare syfte och oavsett om du tränar för hälsan eller är olympisk idrottare, levererar Concept2:s RowErg, SkiErg och BikeErg rätt data för att tracka och utveckla din träning.

Concept2 Sverige slog upp dörrarna till agenturen våren 2020 och har sitt säte i Sveriges mitt, Sundsvall. Vi drivs av kärleken till träning och ser den som en rättighet, därför jobbar vi ständigt med att göra träning tillgänglig för alla, oavsett förutsättningar. En Concept2-maskin är mycket mer än ett rent träningsredskap, den är en livslång följeslagare. Räkna även in motiverande online-tävlingar och utmaningar samt ett engagerat community och din träning är komplett.

Idag jobbar Concept2 Sverige nära sina kunder genom service, workshops och event. Varje maskin vi säljer är ett resultat av över fyrtio år av kunskap och innovation. Vi strävar efter att designa, tillverka och sälja unika produkter av högsta kvalitet och värde till förmån för våra kunder, användare och leverantörer.